Tyyntä myrskyn edellä & marimekkoisia ajatuksia

Sisustusrintamalla on nyt ollut hetken hiljaisempaa. Tyyntä myrskyn edellä ehkäpä? Ehkä ei sittenkään, kuliseissa tapahtuu kuitenkin. Etsin nimittäin pitkään makkariin valko-mustaa Marimekon Pippurikerä kangasta verhoiksi mutta sitä, kun ei tuntunut löytyvän mistään päädyin ratkaisuun b. Harmaa valkoiseen Fokus kankaaseen, joka odottikin eilen postissa noutajaansa. Tänään mallasin yli 3 metristä palaa ihan vaan heittämällä kankaan verhotangon päälle ja hyvältähän se näyttää vai mitä mieltä olette?

 

DSC_0101%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0095%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0100%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Vaikka sisustushaaveet eivät kai lopu koskaan niin juuri tällä hetkellä en koe tarpeelliseksi muuttaa mitään millään tapaa. Taidan huijata itseäni hiukan sillä pieniä muutoksia on tulossa, kunhan aika on vaan niille sopiva. Mutta toisaalta niitä ei lasketa sillä ne ovat jo to do -listalla.

Onneksi nyt joulun lähestyessä elämä täytyy monista diy jutuista, askartelusta ja leipomisesta. Näiden asioiden tiimoilta on tulossa myös muutama kiva yhteistyöpostauskin. Ja sainpa kutsun  myös vieraskynäilemään erään blogin joulukalnteriinkin. Mikäli diy jutut kiinnostavat niin kehoitan ehdottomasti kurkkaamaan Kotopirkkojen Facebook sivulle. Kotopirkot on kahdenkymmen aktiivisen diy bloggaajan yhteisö, josta löydät ideoita niin pelkistetyn yksinkertaisista kuin sitten vähän romanttisemistakin diy jutuista. Ja oikeastaan kaikesta siltä väliltä.

 

Tyyntä torstai päivää <3.

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *