Jyskin joulu 2015 & arvonta

Nyt myös Jysk on tuonut jouluvalikoimansa markkinoille. Jyskin mallistossa syksyn aikana puhaltanut skandinaavisuus ulottuu  osaksi myös jouluvalikoimaan. Tutttuun ja turvalliseen tyyliin sieltä löytyy  kuitenkin myös vähän romanttisempia tuotteita ja sitten niitä ihan perinteisiä joulunvärejä, -muotoja ja -tyylejä. Mä kokosin pyynnöstä kaksi  kollaasia joulutuotteiden ympärille. Toinen meille vähän hillitymmille joulunystäville ja toinen rohkean räväköille ennakkoluulottomille jouluihmisille.

Joulu%20jysk%201.jpg

SEM tuoli I KLOGGELYNG huopa I KORNEL lampaantalja I HJERTE joulukoristeet I TEKTIT lyhty

jysk%20joulu%202.jpg

SKADI joulukuusenkoristeet I EUKLAS jouluvalo I LUPIN tyynynpäälliset I HORSLUNDE tuoli I STALL kynttilänjalat

Millainen on sun joulutyylisi?

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Jysk halusi myös muistaa teitä Rauharentolan lukijoita ja sain arvottavakseni 50 eur:n arvoisen lahjakortin jouluisiin sisustushankintoihin. Arvontaan pääset osallistumaan linkittämällä  vapaamuotoiseen kommenttiisi joko lempparituotteesi ylläolevista tuotteista tai ihan koko Jyskin valikoimasta.Kuinka vaan itse haluat. Arvonta pärähtää käyntiin nyt ja päättyy  sunnuntaina 22.11.2015 klo.23.59.

Onnea arvontaan ja malttia mikäli aiot osallistua arvontaan huomenna lauantaina. Olen koko päivän pois koneen ääreltä ja tästä syystä kommenttien hyväksyntä viivästyy. Olkaa huoletta kommentit kuitenkin hyväksytään ennemmin tai myöhemmin.

Ei muuten uskoisi, että tänään on perjantai 13. päivä eihän?

Yhteistyössä: Jysk Suomi

Kuvat lainattu:www.jysk.fi

206 kommenttia “Jyskin joulu 2015 & arvonta

  1. Tuo tektit-lyhty on puhdasta jouluihanuutta, sellaisen aion hankkia! Katsotaan suosiiko onni elämäni ekassa blogiarvonnassa 🙂

  2. Sem- tuoli tai tektit- lyhty on hankintalistalla eli jompikumpi niistä muuttaisi meille jos arvonnan voittaisin 🙂

  3. Dem tuoli on ihana, kuten myös tuo talolyhty ja alin xmas valo. &hearts;<br />
    Löytyy jyskistä paaaljon muutakin ihanaa kotiin.

  4. I HJERTE on näistä suosikkini ? mukaan arvontaa, lahjakortti menisi uuden sängyn hankintaan, vanhasta tulee kohta jouset läpi ?

  5. Vaateteline JENNET luonnonvärinen/musta on suosikkini koko valikoimasta. SEM-tuoli näistä blogin tuotteista. 🙂

  6. Jyskissä on ihania suihkuverhoja, teki mieli ostaa monta kun oli niin ihania kuoseja. Tällä hetkellä haaveilussa satulatuoli ja tuo lyhtykin olis kiva 😉

  7. Tuo huopa ois aivan ihana! Oon ite nii vilukissa et kotona aina villapaita päällä nii viltti/huopa ois jees 🙂

  8. Nuo huopakoristeet on ihanan suloisia &hearts; mutta jyskissä on ihania huonekaluja, suunnitellut lipaston ostoa sieltä 🙂

  9. Ai että rakastuin jo kauan aikaa sitten noihin JYSK:n tuoleihin! Eikä tuo taljakaan kovin ällöttävän näköinen ole, sopisi hyvin pinnasängyn lähistölle ilmettä pehmentämään!

  10. TEKTIT lyhty on tyylikkään yksinkertainen. Lampaantaljat ois kans ihania. Toisivat pehmeyttä sisustukseen. Jyskistä löytyy nykyisin paljon ihania tuotteita.

  11. Olohuoneeseen uutta ilmettä (ei niinkään väriä) vaaleanharmaalla EGEDAL nojatuolilla, luonnonvärisellä LIND matolla ja luonnonvärisillä MARGERITT koristetyynyillä.

  12. Hillitty värien ilotulitus on meidän kodin tyyliä 🙂 Ylemmästä kuvasta meille voisi muuttaa lyhty ja alemmasta tuoli, joulupallot ja tuikkulasit.

  13. 50e lahjakortti näin joulun alla tulisi tarpeeseen! Mummini on toivonut kovasti joululahjaksi ylläolevaa harmaata lampaantaljaa, joten lahjakortilla voisin sen hänelle ostaa. Rahatilanne kun ei opiskelijalla kovin hyvä ole 🙁

  14. Nuo kimaltavat joulupallot näyttää HERRRRKULLISILLE! Tekisi mieli pistää koko koti tänä jouluna glitteriin, uuden ja raikkaan näköistä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *