Berryessa bootsit

Vaikka Crocsit vieläkin mielletään usein ainostaan niiksi ”puutarhakengiksi” löytyy merkin takaa suuri määrä myös monen muunlaisia kenkiä. Saappaita, tennareita, sandaaleja ja jopa lähes edustuskelpoisia kiilakorkokenkiä. Mä en vaan voi olla hehkuttamatta sitä, kuinka hyvin Crocsin kengät mun jalalleni sopii. Kaikkia mun testaamiani malleja yhdistää sama mukavuus, ilmavuus ja keveys. Sopivan pehmeä pohja hellii herkempiäkin jalkapohjia.

 

DSC_0221%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Crocsin verkkokaupassa on tällä hetkellä huikeita aleprosentteja, kun osa tuotteista myydään jopa -70% alella. Mäkin klikkailin ostoskoriin jo kauan ihastelemani Berryessa Tall Suede Bootsit mushroom sävyssä. Ja niiden lisäksi alesta löytyy mm. aikaisemmin syksyllä ostamani Women’s Crocs ColorLite™ Bootsit. Molemmat mallit ovat käteviä ja lämpöisiä arkikenkiä, jotka voi yhdistää niin farkkujen kuin vähän rennompienkin housujen kanssa.

 

DSC_0233%20%282%29%20rauharentola.jpg

 
Loppuun vielä vinkki vitonen tai oikeastaan viiskymppinen. Crocsin verkkokaupassa alkaa tänään mahtis kampanja, jossa kahden parin ostaja saa toisesta parista -50% alennuksen *. Mukana tässä kampanjassa on jo valmiiksi alennettuja kenkiä. Eli kengät myydään todella edullisesti.  Nyt jos koska kannattaa ostaa kengät koko perheelle tai vaikkapa useammat itselle.
Koko Crocsin verkkokaupan valikoiman löydät täältä.
 

*osta yksi kenkäpari, saat toisen puoleen hintaan!

Tarjous voimassa 21-01-2016 alkaen. Koskee vain valittuja tyylejä. Tätä kampanjaa ei voi yhdistää toiseen alennukseen. Hintoja ei korjata palautuksen jälkeen. Tämä tarjous on voimassa vain verkossa.
 
 
Millaisilla kengillä sinä kuljet kohti kevättä?
 
 
 
Postaus sisältää mainoslinkkejä.
Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *