Lillberg ja Spira

Hetki sitten kirjoittelin Spiran ihanan raikkaista ja skandinaavisen yksinkertaisista tekstiileistä ja, kun minulle tarjoutui mahdollisuus tehdä yhteistyötä Elloksen kanssa ei ollut kovinkaan vaikea valita tuotteita, joita haluaisin luomaan kevätilmettä sisustukseemme.

 

DSC_0155%20%282%29%20rauharentola%201.jp

 

DSC_0175%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Spira Mello tyynynpäälliset tuovat toivottua raikkautta ja sopivat lähes täydellisesti Lillberg keinutuolin pelkistettyyn tyyliin. Tyynynpäällisten väri on  kuvastokuvasta hieman poiketen hiukan vihreään taittava, murrettu keltainen mutta silti raikas. Tukeva 100% puuvilla tekee tyynynpäällisestä jämäkän ja laadukkaan. Jos tätä keltavalkoista ei koe omakseen, mallistosta löytyy myös mustavalkoinen vaihtoehto.

 

DSC_0170%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0148%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0179%20%282%29%20rauharentola%201.jp

 

Kurkkailin Spiran tuotteiden lisäksi muitakin Elloksen kevään uutuuksia ja  löysinkin kivoja sisustus-juttuja mm. Bloomingvilleltä ja tapetteja Ferm Livingiltä. Ihanan hempeitä pastelli-sävyjä ja todellista väri-iloittelua värejä rakastavalle.

 

Vinkki: Sesongin kuumimmaksi väripariksi povataan kermatoffeen väristä kamelinruskeaa ja lämmintä sitruunankeltaista. Muhun kolahtaa molemmat mutta millaisia mietteitä tämä väripari sinussa herättää?

 

*Postaus toteutettu yhteistyössä Elloksen kanssa. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

2 kommenttia “Lillberg ja Spira

    1. Eikös, pieni väriruiske raikastaa kummasti. Raidallinen tyyny on muistaakseni Hemtexiltä.Mukavaa viikkoa myös teidän suunnalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *