Tylsän naisen PING tunnustuksia

Perjantaina käynnistyy lajissaan toiset sisältömarkkinoinnin festarit ja Rauharentolalla on ilo ja suuri kunnia olla mukana kyseisessä tapahtumassa. PING Helsinki on Pohjoismaiden suurin sisältömarkkinoinnin businessfestivaali, joka kokoaa päiväksi yritysten viestintä- ja markkinointipäättäjät sekä sosiaalisen median sisällöntuottajat – Suomen eturivin bloggaajat, tubettajat ja instaajat. Mistään tiukkapipoisesta business tapahtumasta ei ole kuitenkaan kyse, vaikka sellainen olisikin ollut mulle se parempi vaihtoehto.

 

13100683_10154191261441052_2952319424910

 

Ai miksikö? Kyllä, tunnustan mä olen se joukon ei heittäytyjä, tylsä perusjuntti mielummin Mrs. Nobody kuin Miss Allover. Tapahtuman teemana on festarit. Ja kuin ihan sattumalta mä ohitin kaikki infon siitä, että mun olisi pitänyt  etsiä aiheeseen soveltuva asustus. Ja vaikka olisikin onnistunut tämän informaation vastaanottamaan niin eipä mulla olisi festariasustuksista mitään tietoakaan. Miten festareille oikein pukeudutaan?
Järjellisenä (ainakin osittain) äiti-ihmisenä mä keskityn tällä kertaa kolmeen melko tärkeään seikkaan ilman mitään extremekerrointa.Tylsää, ehkäpä mutta turvallista, takuuvarmasti.

 

DSC_0225%20%282%29.jpg

 

1.  Kerrospukeutuminen

 -Koska loppuviikon sää saattaa olla varsin epävakainen mä puen päälleni mukavaa ja kevyttä vaatetta, jota voin sitten päivän aikana vähentää ja lisätä tarpeen mukaan.

2. Hyvät kengät

– Päivä enemmän tai vähemmän jaloilla vaatii ehdottomasti hyvät kengät, jotka eivät hierrä eikä paina.

3. Tilava laukku

– Tilavaan ja yksinkertaiseen laukkuun pakkaan mukaan kaiken tarpeellisen ja tarpeettoman. Laukkua valitessani kiinnitän erityistä huomiota siihen millaista laukkua on kantaa. Mitä helpompi sen parempi.

 

DSC_0230%20%282%29.jpg

 

Mut pelastaa tällä kertaa se, että  ihan omana itsenäkin saa tulla. Niin on hyvä ja turvallista olla, pienenä monien suurien joukossa.

Nähdäänkö me muuten PINGISSÄ?

2 kommenttia “Tylsän naisen PING tunnustuksia

  1. Mä olen tulossa juuri tällaisena, ilman sen kummempia teema-asuja. Olen myös hyvin tylsä ja sen lisäksi kammoksun kaikenlaisia pukeutumis- ja naamiaisjuttuja. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *