Miiko kalenteriarvonnan voittaja

Räntäisen päivän piristykseksi pyöräytin Random.orgin käyntiin ja arvoin tälle sunnuntaina päättyneelle arvonnalle yhden onnellisen voittajan. Voittaja mainitsi lempituotteekseen Peura julisteen, joka varmasti lumoaa viattomalla kauneudellaan monen muunkin.

DSC_0248%20%282%29.jpg

Kuka siis kirjaakaan tähän kalenteriin kaikki tulevan vuoden tärkeimmät tapahtumat?

maija.jpg

DSC_0254%20%282%29.jpg

Onnea Maija ja yllätyksellistä tulevaa vuotta.

Ja jos arpaonni ei kohdallesi tällä osunut niin eipä hätää Rauharentolan Facebook -sivulla on käynnissä vielä yhden kalenterin arvonta. Arvonta päättyy huomenna keskiviikkona aamulla klo.8.00 eli ehdit vielä hyvin osallistumaan.

Yhteistyössä: Miiko Design

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *