Arvonta vinkki: Tahdotko korkeuksiin kuumailmapalolla?

Kaupallinen yhteistyö: RE/MAX Visio Ingrid Kallas ja Vesa Sillman

Kesällä asuntokauppa käy kuumana. Silloin, kun muut lomailevat asuntomyyjät ja kiinteistövälittäjät paiskivat töitä tehokaksikkomme Ingridin ja Vesan tapaan aamusta iltaan. Ihmiset haluavat asettua aloilleen ja uuteen kotiin viimeistään elokuussa. Sillä siihen kohtaan vuotta on helppo ajoittaa mm. työpaikan koulujen ja päiväkotien vaihdos.

Jos kohde on kiinnostava on toimittava nopeasti, sillä kohteita myydään usein jo ennen ensiesittelyjä. Tarjouksen jättämistä harkitsevien on hyvä muistaa, että tässäkin tapauksessa nopeat syövät hitaat. 

Mikäli olet jo liikenteessä eli kodinvaihdon aikeissa, niin oma koti kannattaa ehdottomasti laittaa heti myyntiin. Jos mieluisa kohde sitten löytyy, niin oma on jo markkinoilla valmiina. Asiallinen ja aktiivinen välittäjä pitää asiakaslistaa yllä varsinkin juuri siitä syystä. Kodinvaihdos on parhaimmillaan nopeaa, sujuvaa ja mutkatonta.

 

remax_kesa2017_jaatelo_vaaka1.jpg

 

RE/MAX kannustaa nyt kesäkampanjallaan kaikkia asuntonsa myyntiä harkitsevia ottamaan härkää sarvista ja tekemään myyntitoimeksiannon mahdollisimman pian. RE/MAX arpoo kaikkien kesällä myyntitoimeksiannon tehneiden kesken elämyksellisen kuumailmapallolennon. Ja sen lisäksi kaikki arviökäynnin tilaneet saavat RE/MAX kesäsetin, arvo 50e. Arvonnan säännöt ja osallistumisohjeet löydät täältä. Viestikenttään voi halutessaan kirjata tehokaksikomme nimet tai heihin voi yhtälaillla olla yhteydessä suoraan. Yhteystiedot  Ingridille löytyvät täältä ja  Vesalle täältä. Kummallakin tavalla olet mukana mukana arvonnassa ja kohoat ehkä korkeuksiin syksyn saapuessa.

 

remax_kesa2017_drinkki_pysty2.jpg

 

Mukavaa kesäistä torstaita.

 

P.S. Meillä muuten tapetoidaan. Projektin etenemistä voi seurata Insta story:ssa.

 

 

 

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *