Järjestelmällisyyttä opiskeluun

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, eikö? Löysimme nti F:n kanssa mielenkiinotoisen verkkosivuston/blogin oppimisesta ja opiskelusta, josta löytyy paljon myös tulostettavaa materiaalia opiskelun tueksi. Nti F. innostuikin heti kokeilemaaan muutamia materiaaleja koulun taas alkaessa elokuussa. The Organised Student -sivustonn tulostettava materiaali löytyy täältä. Koska blogi ja materiaali ovat englanninkielisiä, ne tukevat samalla myös englannin oppimista ja kartuttavat sanavarastoa.
 

DSC_0568%20%282%29.jpg

 

DSC_0569%20%282%29.jpg

 

Tulostettavien materiaalien joukosta löytyy ns. perinteisiä kalenteripohjia ja lukujärjestyksiä mutta myös vapaa-ajanhallintaa ja rahankäytön suunnitelmallisuutta varten omat pohjansa. Tavoitteitaan niin opiskelun kuin muunkin elämän suhteen voi joskus olla hyvä kirjata ylös ja aika ajoin muistutella itseään niistä. Myös tätä varten löytyy Goal Getter -pohja, joita muuten minäkin tulostelin itselleni muutaman.

 

DSC_0576%20%282%29.jpg

 

Mitäpä mieltä olet, saisitko sinä näistä uutta puhtia opiskeluun?

 

Sivustoon kokonaisuudessaan pääset tutustumaan osoitteessa

http://theorganisedstudent.tumblr.com/

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *