Ajaton lastenhuone

Vinkkejä ajatomaan lastenhuoneeseen

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Ajattoman lastenhuoneen suunnittelu on oikeastaan melko haastavaa. Lastenhuone, joka kestää aikaa ja on pienillä muutoksilla päivitettävissä kasvavan lapsen tarpeisiin, mutta näyttää silti lastenhuoneelta. Miten sellainen syntyy?

Inspiraatiota kollaaseista

Meillä minimiehen huone on nyt muutoksen alla ja yksi seinä on maalattu mutta muutoin suunnitelma on vielä hiukan auki ja siksi keräsinkin kollaaseiksi joitakin ajattomia elementtejä selkeyttämään ajatuksiani ja ehkä myös vinkiksi samojen kysymysten äärellä oleville.

GRID TAPETTI / LITTLEPHANT TEKSTIILIT/ALEX VARJOSTIN

Kuvan ALEX varjostin näyttää käsityöltä ja  luonnollisesta raaka-aineesta valmistetulta. Varjostimen ulkonäkö muistuttaa neuletta mutta se onkin valmistettu rautalangasta. Punontatekniikka tuo mieleen haarniskan tai muun suojavaatteen. Ja siksi se sopisikin hyvin niin pienen kuin isommankin pojan huoneeseen.

JULISTEET / GEMMA PUSSILAKANASETTI / LEEDS MATTO

Yksinkertaiset värit ja kuosit kestävät aikaa ja niitä on sitten helppo värittää tekstiilein lapsen kasvaessa. Kuvan LEEDS matossa on hieman villamainen pinta mutta oikeasti se on kierrätettyä polyesteriä.  Tuote kuuluu elloksen Concious Choise -valikoimaan. Kierrätetyn polyesterin käyttö vähentää jätteen määrää ja resurssien käyttöä.

 

Millaisista elementeistä syntyy ajaton lastenhuone sinun mielestäsi?

 

Mikäli löysit Elloksen valikoimasta joitakin mukavia sisustuselementtejä käytä ihmeseessä tarjouskoodia 365412 ja saat -25% tilauksesi loppusummasta. Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on
voimassa 3.9.2017 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin,ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä tuotemerkkeihin Odd Molly, Vagabond, UGG, Odd Molly Home, Spanx, Morris ja Marimekko.

Kollaasien kuvat: Ellos

 

 

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *