Exän uus ja vanha

Mitä tulee, kun yhdistetään exän uus ja vanha? Painajainen vai mahdollisuus?  Vahvasti tähän aikaan sidottu uusperheen dynamiikka puhuttaa ja sille etsitään erilaisia mahdollisuuksia. Mihin kaikkeen ollankaan valmiita, mihin taas ei?

Itse en muista hetkeen nauraneeni niin paljon kuin eilen illalla Keski-Uudenmaan teatterin näytelmän Exän uus ja vanha ensi-illassa. Rohkenen siis väittää, että totisella naamalla ei siis tätä näytelmää kukaan pysty katsomaan. Jokainen katsoja samaistuu varmasti ajoittain näytelmän hahmoihin tai löytää selkeitä yhtymäkohtia joko omaan tai jonkun läheisensä elämään niin arkisten asioiden ja olettamusten äärellä ollaan. Huumori kukkii ei jo liian nähdyillä vitseillä  ja intenssiivisen hersyvän hauska teatterikokemus on valmis.

Kotimainen komedia Exän uus ja vanha

Näytelmän on käsikirjoittanut ja ohjannut Minna ( Kumman kaa) Koskela ja rooleissa nähdään Anu Sinisalo, Leena Uotila, Inka Kallén, Anna-Leena Sipilä ja Seppo Halttunen.

Muutamat ensi-illan kömmähdykset ja unohdetut vuorosanat toivat näytelmään värikkyyttä, eihän tässä elämässäkään aina kaikki mene käsikirjoituksen mukaan ja välillä on vaan pakko improvisoida. Ja kokeneet hyvät näyttelijät sen osaavat jos ketkä.

Rauharentola suosittelee: Matalan kynnyksen kulttuuria kaikille jo aikuisikään ehtineille katsojille.

exän uus ja vanha
Kuva: Sami Lamberg / Kapina Production

 

Kutsuvierasliput saatu Keski-Uudenmaan teatteri / Kublo blogit

 

Satu / Rauharentola - -

2 kommenttia “Exän uus ja vanha

  1. Aika hyvin nauruhermoja kyllä kutitteli ja tai mennä melkein hervottomaksi kikatukseksi parissa kohtaan. Kyllä me naiset ja miehet aika eri tavalla ajatellaan ja reagoidaan. Vahva suositus! Leena Uotilan hahmo oli ehkä paras.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *