Ellos alekoodi uusille asiakkaille

Kumppanuusmainonta/postaus sisältää mainoslinkkejä

Ellos alekoodi uusille asiakkaille viikonloppuun olkaa hyvä. Tämä on sinulle, joka et ehkä koskaan ole tilannut Ellokselta mitään tai viimeisimmästä tilauksestasi on kulunut yli 2 vuotta.  Saat nyt  30% alennusta* kalleimmasta tuotteesta – koskee myös merkkituotteita tarjousnumerolla 379601.

Ellos alekoodi uusille asiakkaille – mitä sillä ostaisin?

Elloksen vakkariasiakkaana en tätä tarjousta voi valitettavasti käyttää mutta kokosin teille mahdollisille uusille asiakkaille muutaman inspiskuvan Elloksen tämän hetkistä sisustusherkuista, joihin minä alen käyttäisin jos voisin.

Ellos alekoodi uusille asiakkaille

Ellos Homen Bagori-puuvillamatto on tuftattu, pehmeä puuvillamatto, jossa mustat tupsut kulmissa. Sitä on saatavana kolmee kokoa: 140×200, 170×240 ja 200×300. Suurimman maton hinta on 219 eur ja tuolla alekoodilla sille jäisi hintaa vähän reilut 150 eur.

Ellos alekoodi uusille asiakkaille

Ellos Florean XL -valaisin on messinginväristä metallia. Siinä on 9 hieman säädettävää haaraa. Kattokuppi on samanväristä metallia. Valaisimen hinta on 399 eur:a ja tämä ale hyödyntäen sen saisi alle kolmellasadalla.

Ellos alekoodi uusille asiakkaille

Ellos Home Pembroke-sivuverhot on eläväpintaista pestyä pellavaa. Värivalikoimasta löytyy useampia värejä aina valkoisesta tummanvihreään. Verhoparin hinta on normaalisti 99,95 eur ja ale niihin käytettynä ne voisi klikkailla ostoskoriin n. 70 eur:n hintaan.

Toki alennuksen voi käyttää moneen muuhunkin tuotteeseen Elloksen laajasta valikoimasta. Koko tarjonnan löydät osoitteesta

 www.ellos.fi.

 

* Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kauneustuotteita sekä koti- ja sisustustuotteita. Alennus on voimassa 30.6.2018 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Alennusta ei voi yhdistää huonekaluihin, keittiö- & ruoanlaittotuotteisiin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin eikä Vintage COLLECTION -tuotteisiin. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, eikä tuotemerkkeihin Odd Molly, Vagabond, DBKD, UGG, Spanx, Elodie Details, Morris, Hunkydory, Kavat, Gant, Gant Home, Sandberg Wallpaper, Valerie, Munthe, Tolix ja Bargi. Säästät normaalipaketin toimituskulut (norm. 5,20), kun tilaat vähintään 59 eurolla. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan.

 

Postauksen kuvat: www.ellos.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *