Kevätmessulippujen voittaja


Yhteistyössä: Kevätmessut/Messukeskus

Kevätmessulippujen voittaja on nyt selvillä ja onnettaren suosikki kertoo valmistautuvansa puutarhan kevääseen näin:

” Tomaatit, kurkut ja paprikat ovat jo taimina hyvällä mallilla kasvamassa kasvilampun alla. Kevään puutarhasuunnitelmat alkavat siis jo hyvissä ajoin helmikuussa ja muita suunnitelmia tehdään koko ajan pikku hiljaa. Kevään messut olisi siis ihana päästä kokemaan ihan paikan päältä ?”.

Onnea Tiina!

Jään odottamaan yhteydenottoasi,
ja mukavia messuhetkiä tietenkin.

 

kevätmessulippujen voittaja

Osta liput ennakkoon ja tutustu messuohjelmaan

Mikäli arpaonni ei osunnut tällä kertaa kohdallesi, voit ostaa messulippusi kätevästi täältä ja tutustua samalla messuohjelmaan täällä. Aikaisempien messujen tarjoamia herkkuja löydät messuarkistostani.

Kevätmessut tarjoaa tänäkin vuonna lukuisten messuosastojen lisäksi mahdollisuuden nauttia keväisestä fiiliksestä ja inspiroitua mielenkintoisista ideoista. Aikaa ja rauhaa kannattaa siis tänäkin vuonna ottaa roppakaupalla takataskuun mukaan.

 

Kuva: Messukeskus Helsinki

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *