Voita liput Kevätmessuille 2018

Yhteistyössä Messukeskus

Voita liput Kevätmessuille, kertomalla millä tavoin sinä valmistut puutarhan kevääseen?

Kevät saapuu taas Messukeskukseen 12.-15.4.2018.

voita liput kevätmessuille

Kevätmessut on tapahtuma sinulle, joka pidät puutarhahommista, innostut kukista, keräät yrttisi omalta parvekkeeltasi, vietät aikaasi mökillä tai suunnittelet rakentamista tai remontointia. Kevätmessut-tapahtumassa mukana myös sisustustuotteita sekä lähi- ja luomuruokaherkkuja!

 Messuilla mukana  tuttuun tapaan mm. Puutarhaetsivät ja Lyhty Ry, joiden kädenjälkiä voi taas ihastella ideapuutarhassa, joka tänä vuonna sukeltaa satuun. Sen lisäkisi tarjolla on paljon muutakin mukavaa ja innostavaa kevääseen ja kesään, kaupunkiin ja maalle.

Voita liput kevätmessuille

Lippuarvonta (2:n lipun paketti) alkaa nyt ja päättyy maanantaina 2.4.2018 klo. 23.59. Arvon voittajan tiistai aamuna ja sähköiset liput toimitan voittajalle heti voittajan yhteydenoton jälkeen.

Mukavaa pääsiäistä ja onnea arvontaan.

 

Viime vuoden messufiiliksistä voit lukea täältä.

 

21 kommenttia “Voita liput Kevätmessuille 2018

 1. Haravoimalla ainakin osan pihasta, pesemällä terassit ja tuomalla pihakalusteet ulos. Kelien lämmettyä on sitten kukkien ja istutusten vuoro.

 2. Minä olen jo aloittanut poistamalla jäälautat kasvilavoilta ja lapioimalla paksummat lumikerrokset kukkapenkistä, jotta aurinko sulattaisi loput nopeammin. Kun yöpakkaset on ohi, istutan kevätkukkia ulkokuistin ruukkuihin ja lopun lumen sulettua siivoan talventörröttäjät kukkapenkeistä.

 3. Toinen kesä tulossa omassa talossa ja kasvikuvastoja tulee luettua kesää odotellessa. Vielä on monta kohtaa mitä pitäisi vähän laittaa. ?

 4. Laitoin parvekkeelle vähän piristystä, kun mökillä vielä lumi maassa. Pitäähän nämä yöksi sisälle viedä, mutta nyt on lämmin täällä istua.

 5. Kahlaamalla kasvikuvastoja läpi ja istuttamalla versoja pikku hiljaa. Narsissit ovat jo ruukussa pihalla. Tulisipa kevät jo!

 6. Tänä keväänä olen ollut laiska. En ole laittanut yhtään siementä itämään. Mutta ainahan voi haaveilla ihanasta puutarhasta ja terassista

 7. Selaamalla siemenluetteloita, ja messuilla olisi kiva käydä hakemassa uusia ideoita parvekepuutarhaan 🙂
  Mukana arvonnassa.

 8. Suunnittelen puutarhaani pientä pergolaa, johon köynnökset kiipeävät. Mielessä on viiniköynnös, kesäkukkia ja jotain aikaisin kukkivaa monivuotista köynnöstä. Köynnösten alla voisi istuskella varjossa ja lukea puutarhakirjoja.

 9. Tomaatit, kurkut ja paprikat ovat jo taimina hyvällä mallilla kasvamassa kasvilampun alla. Kevään puutarhasuunnitelmat alkavat siis jo hyvissä ajoin helmikuussa ja muita suunnitelmia tehdään koko ajan pikku hiljaa. Kevään messut olisi siis ihana päästä kokemaan ihan paikan päältä ?

 10. Laittamalla siemenet itämään ja haaveilemalla siitä, että lumet sulaa ja pääsee töihin! 🙂 Mukana arvonnassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *