Mitä jäi käteen Habitaresta 2018?

Yhteistyössä Habitare 2018

Mitä jäi käteen Habitaresta 2018? Täyttikö vuoden odotetuimpiin sisustusalan tapahtumiin lukeutuva Habitare sille asetetut odotukset?

Habitare 2018 avautui eilen ja pääsinkin tutustumaan messuihin heti tuoreeltaan. Kun seuraa sisustusalaa ahkerasti ja reaaliajassa ovat odotukset jo lähtökohtaisesti hiukan korkeammalla. Odotukset syntyvät halusta nähdä ja kokea jotain uutta, mielenkiintoista, ennalta-arvaamatonta ja jotain rohkeaa ja säväyttävää. Täydellisen messukokemuksen resepti sisältää inspiroivia messuosastoja ja loppuun asti mietittyjä esillepanoja. Silmän- ja sielunruokaa.

Seuraavaksi minua eniten puhutelleet messuosastot, jotka vaakuuttivat minut yllätyksellisyydellään, rohkeillakin ratkaisuillaan, eettisyydellään ja kokonaisvaltaisuudellaan. Ehkä sinä löydät myös näiden joukosta omat suosikkisi.

Miiko

Miiko Design on suomalainen yritys, jonka tuotteet on valmistettu luonnonmateriaaleista kuten huovasta, nahasta ja koivuvanerista. Tuotteiden muotoilu ja materiaalit ovat tehty kestämään aikaa ja ne henkivät vahvasti suomen luontoa ja sen moninaista kauneutta. Miiko-tuoteperheeseen kuuluu mm. tauluja, laukkuja, koruja, tarjottimia ja tyynyjä.

Anno

Tuhkasta syntynyt Anno on lunastatunut paikkansa brändinä suomalaisten brändien joukossa. Tämä osasto lumosi tänäkin vuonna kaikessa yksinkertaisuudessaan.

mitä jäi käteen habitaresta 2018

Tikau

Tikau on suomalainen yritys, joka yhdistää taitavasti skandinaavisen muotoilun ja intialaisen käsityöperinteen. Sana Tikau on hindiä ja  tarkoittaa kestävää.

mitä jäi käteen habitaresta 2018

SERA HELSINKI

SERA HELSINKI on saanut alkunsa rakkaudesta käsityöläisiin ja designiin. Kahden naisen unelmasta syntyneen yrityksen ensimmäinen mallisto julkaistiin vuonna 2016. Tuotteissa yhdistyy skandinaavinen ilme ja satoja vuosia vanhat etiopialaiset käsityöperinteet. Tuotteet valmistetaan Etiopiassa puhtaista luonnon raaka-aineista käsityönä. Valikoimasta löytyy sisustustuotteita kuten mattoja ja pyyhkeitä ja asusteita.

LuKLabel

LuKLabel tuo uutuutena rohkeasti pelkistettyyn skandinaaviseen tyyliinsä afrikkalaisia vivahteita. Rohkea veto tuoreelta brändiltä. Mielenkiinnolla jäämme odottamaan mihin suuntaan tästä lähdetään.

Think Today

on ylöjärveläinen ekodesign yritys, jonka tuotteissa hyödynnetään eri alojen käyttökelpoinen ylijäämämateriaali uudelleen tuotteistamalla ne uusiin kekseliäisiin  käyttötarkoituksiin.

Casa Stockmann

Casa Stockmannin osasto oli visuaalisesti valloittava ja sen intenssiivinen värimaailma vakuutti.

Fanni K

Fanni K on vastaus meille kaikille, jotka jäivät kaipamaan sitä Anttilan aikaista Anno tuotemerkkiä, joka piti sisällään piensisustuksen laajan kirjon aina kankaista kuppeihin. Kaunista kotiin kohtuuhinnalla, sitä ja paljon muuta on Fanni K.

Ehditkö sinä jo vierailla messuilla?

Mikä messuosasto vakuutti sinut ja miksi?

Jäitkö kaipamaan jotain lisää ja jos jäit niin mitä?

Habitare 12.-16.9.2018

Avoinna yleisölle vielä  to & pe klo 10-19, la ja su klo 10-18 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *