Huomisen koti on mahdollinen kaikille

Yhteistyössä Habitare

Kierrätyskeskuksen huomisen koti on mahdollinen lähes kaikille. Maailma muuttuu, siitä osoituksena on Kierrätyskeskuksen Habitare osasto, joka on sisustettu kierrätysmateriaaleja ja huonekaluja kekseliäästi hyödyntäen. Vaikka kierrätyssisustaminen onkin nyt varsin trendikästä, tämä osasto muistuttaa meitä jokaista siitä, että sisustaja ei tarvitse paksua kukkaroa vaan ripauksen mielikuvistusta, heittäytymistä ehkä hiukan luovaa hulluutta ja diy-henkeä.  Ja samalla osasto tarjoaa mahdollisuuksia ja vinkkejä  entistä ekologisemmasta asumisesta ja vähemmän kuormittavasta kulutuksesta.

Kierrätyskeskus ja suunnittelija Marjo Maininki ovat luoneet Habitare-messuille fiksun ja vihreän esimerkin ihastuttamaan ja innoittamaan kestävämpään asumiseen. Huomisen koti kannattaa kiertää läpi huolella. Saatat yllättyä siitä kuinka monta mahtavaa ideaa sinne onkin saatu mahtumaan.

huomisen koti

Kierrätys on muutoinkin vahvasti esillä tämän vuoden Habitaressa. Kierrätyskeskuksen lisäksi vanhan tavaran kierrätysteemaa tuovat esiin niin SPR:n Kontti kuin Tori.fi suurilla messuosastoillaan.

Kierrätysmahdollisuuksiin sisustuksessa pääset tutustumaan Habitaressa vielä viikonlopun ajan.

Habitare 12.-16.9.2018

Avoinna vielä pe klo 10-19, la ja su klo 10-18 

 

Postauksen kuvat: Emmi Korhonen @koremmi / Kierrätyskeskus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *