Myytiin sitten sänky

Myytiin sitten sänky ja lipastot eli oikeastaan kaikki makuuhuoneen suurehkot kalusteet. Lauantain aamun tunteina näpyttelimme  muutaman myynti-ilmoituksen tori.fi:n ja maanantaina meillä oli jäljellä vain tyhjä makuuhuone. Tai no patjat lattialla ja lipastojen sisältö kauniisti muutamassa pahvilaatikossa.

Myytiin sitten sänky

Myytiin sitten sänky ja makuuhuoneen ilme muuttui viileän rauhalliseksi

Tämä makuuhuoneen uusi varsin minimalistinen ilme ei oikeastaan ole yhtään hullumpi. Rauhallisen viileä ja hillitty. Ja tällä minimalistisella tyylillä mennäänkin seuraavat pari kuukautta. Ja se mitä tapahtuu sen jälkeen jää nähtäväksi.

Myytiin sitten sänky

Näissäkin kuvissa näkyvän modernin ryijyn teko-ohjeista olen saanut paljon kyselyitä ja kaikille kyselijöille tiedoksi, että sellainen postaus on tuloillaan. Mistään rakettitieteestä ei tässäkään askartelussa ole kysymys ja materiaalitkin voi käydä keräämässä omasta lähimetsästä. Mikäli haluat siis tarttua toimeen heti, käy jo keräilemässä joitakin keppejä valmiiksi.

Lue myös:

Makuuhuone muutoksessa

Makuuhuoneen säilytysratkaisu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *