Kohti Habitarea Woolish

Kohti Habitarea mennään kovaa vauhtia ja haluankin nostaa esille joitakin mielenkiintoisia ilmiötä ja yrityksiä jo  ennen messujen alkua. Sen lisäksi, että nämä yritykset ovat herättäneet oman mielenkiintoni uskon niiden herättävän samansuuntaisia fiiliksiä myös teissä.

Kohti Habitarea perinteitä kunnioittaen

Ensimmäisenä vuoron saa virolainen yritys Woolish. Woolish valmistaa mm. moderneja ja leikkisiä neulottuja sisustustuotteita, jotka ovat saaneet inspiraationsa vanhoista perinteikkäistä neulemalleista. Omien tuotemerkkien tuottaminen on tässä yrityksessä aivan uutta, mutta tämän perheyrityksen historia ja perintö ulottuu aina vuoteen 1928 saakka. Vuonna 2014 yhtiön hallinnointi ja uudistaminen toteutettiin Anna ja Eigo Siimun toimesta. He luotsaavat nyt tätä yritystä jo 4. sukupolvessa.

kohti habitarea woolish

Woolish vastaa omien tuotteidensa valmistusketjusta kokonaisuudessaan aina raaka-aineista lopputuotantoon. Yrityksen toimintafilosofia perustuu yhteistyöhön asiakkaiden kanssa. Ja heidän päämääränään on suunnitella, tuottaa ja luoda ainutlaatuisia tuotteita kiinnittämällä huomiota pieniin yksityiskohtiin.

LIVE WOOLISH tuotteet on tehty ajatuksella koti on linnasi.  Live Woolish tuotteiden tarkoitus on saada omistajansa tuntemaan itsensä kuninkaaksi tai kuningattareksi. Woolish ei ole välitä siitä oletko nuori tai vanha, retron ystävä tai pidät puhtaan yksinkertaisesta ajattomasta tyylistä. Valikoimasta löytyy tuotteita kaikille aina tyynyistä sängynpäätyihin.

kohti habitarea woolish

Liitä Woolish messuohjelmaasi

Woolish löytyy Helsingin Messukeskuksessa 12.-16.9.2018 järjestettäviltä Habitare messuilta osastolta 6a86. Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa tuotteisiin tarkemmin.

 

Kuvat: Woolish Knitting OÜ

 

Lue myös:

Talken design

Comb by Jaanus Orgusaar

 

2 kommenttia “Kohti Habitarea Woolish

  1. Itse ajattelin mennä käymään Habitaressa ensimmäistä kertaa elämässäni. 🙂 Olen laittanut päivätkin ylös kalenteriini ja kysyin jo mieheltä tiettyä päivää, jona hän on kokopäivän lasten kanssa ja minä pääsen messuille. Hän lupasi jo minulle, että saan sen päivän kokonaan itselleni. 🙂 Laitoin tuon osaston numeron ylös ja käyn katsastamassa heidän tuotteitaan. 🙂

    1. Ihan mahtavaa ?. Sitä omaa aikaa ei ole koskaan liikaa. Toivottavasti nautit messukokemuksestasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *