Talken Design

Virolaisessa muotoilussa yhdistyvät pohjoismainen funktionalismi ja yksinkertaisuus läntiseen leikkisyyteen ja muodoltaan rohkeisiin yhdistelmiin. Oivaltavat ideat yhdistettynä yksinkertaiseen lähes minimalistiseen ulkomuotoon saavat mut syttymään. Varsin uutta virolaista muotoilua edustaa pyöreitä hyllyjä suunnitteleva Talken Design.

Talken Design on yhden naisen yritys ja se on ollut toiminnassa vajaa 2 vuotta. Suunnittelija  Jana Jõgi  etsi pitkään pyöreää hyllyä lastenhuoneeseen ja kun sitä ei löytynyt hän päätti itse kokeilla taivuttaa vanerista sopivaa hyllyä.  Hyvän opettajan avustuksella Jana on määrätietoisesti jatkanut suunnittelua eteenpäin. Suurien unelmien siivittämänä matka jatkuu aina vaan korkeampiin tavotteisiin. Jana  saa inspiraation tuotteisiinsa esineistä ja asioista, joita hän haluaisi ostaa myös omaan kotiinsa. Eesti Disaini Maja esitteli Talken Designin Viennan näyttelyssä ” Size doesn´t matter”  marraskuussa 2015 ja Talken Design osallistuu jo toista vuotta  INTERJÖÖR 2016  messuille Tallinnassa tämän vuoden huhtikuussa.

 

DSC_0214%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Piggy hyllyn pyöreä muoto tekee siitä ilmavan ja jalallisena sen paikkaa voi helposti muuttaa. Nahkainen kantokahva antaa muutoin ajattoman tyylikkäälle hyllylle trenkikkään ilmeen. Tähän hyllyyn voi helposti sujauttaa lähes mitä vaan aina viinipulloista takkapuihin.

 

DSC_0238%20%284%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0257%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

TALKEN%20Collage.jpg

Kollaasin kuvat: Talken Design

 

Joko sinä olet löytänyt virolaisen designin ja mikä tuote erityisesti miellyttää silmääsi?

 

Yhteistyössä: Talken Design (tuote saatu bloginäkyvyyttä vastaan)

4 kommenttia “Talken Design

    1. Ihaniahan ne on. Musta hinta on suhteellisen halpa verrattuna esim. kotimaisiin designtuotteisiin. Ja mikä parasta näitä ei vielä ihan joka kodista löydä ;).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *