Crazy days Ellos

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Varsinaiset crazy days :it on menossa täälläkin. Pahvilaatikot valtaavat alaa ja kodinirtaimisto hupenee tarpeettomien tavaroiden osalta melko mallikkaasti. Siksi tässä yhteydessä tuntuukin varsin paikallaan olevalta vinkata teille vielä tänään käynnissa olevasta Elloksen Crazy Days kampanjasta. Sen lisäksi, että saat -25% alen naisten, miesten ja lasten muodista löytyy tämän kampanjan aikana myös mukavia aleja kodintuotteista. Siis kannattaa suunnata edullisille ostoksille vielä tänään.

Tuntuvan alen saat esimerkiksi suosituista  Tanger matoista. Samoin mattohitti Raleigh on nyt alessa. Paksu Tanger ryijymatto on muuten hunajaa kylmille varpaille ja sen lisäksi sen pehmeys houkuttelee lattialla makoiluun. Ihan täydellinen matto talvi-iltojen nautiskeluun ja tunnelmoitiin.

crazy days ellos

crazy days ellos

Mattojen lisäksi alennettujen tuotteiden joukosta löytyy runsaasti muita kodintekstiilejä, valaisimia ja huonekaluja. Alennetut sisustusvalikoiman tuotteet löydät täältä ja koko huiman Ellos valikoiman voit kahlata lävitse osoitteessa

www.ellos.fi

 

P.S. Oletko jo tutustunut mielenkiintoisiin lukijan koteihin? Jos et tee se nyt.

 

Postauksen kuvat: www.ellos.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *