Tori10 – Tori.fi juhlii 10-vuotista taivaltaan

Tori10-vuosi käynnistyi vuoden alkaessa, kun Tori.fi juhlii 10-vuotista taivaltaan. Juhlaan onkin syytä, sillä tällä hetkellä Tori on Suomessa käytetympi kuin esimerkiksi Wikipedia ja Spotify sivustot ja se kerää lähes 2,5 miljoonaa kuukausittaista käyttäjää.

Muutaman fakta Tori.fi:stä

Uskon, että Tori on kaikille tuttu ja vaikka palvelua ei olisi itse käyttänytkään on siitä varmasti kuitenkin kuullut tuhat ja yksi tarinaa.  Tässä kuitenkin muutama fakta. Tori.fi on vertaiskaupan edelläkävijä ja Suomen suurin kauppapaikka, joka aloitti toimintansa vuonna 2009.  Torissa myyminen ja ostaminen on ilmaista, johon voi halutessaan ostaa maksullisia lisäpalveluita. Vuonna 2017 sivustolla vierailtiin yhteensä 265 miljoonaa kertaa ja Toriin jätettiin yli 10 miljoonaa ilmoitusta. Tori on osa kansainvälistä Schibsted Media Groupia.

Perintöhopeista ja uutuuttaan designesineitä ja kaikkea siltä väliltä

Torissa tavara vaihtaa nopeasti omistajaa, olipa sitten kyseessä perintöhopeat tai uuden karhea design huonekalu. Isoa ja arvokasta myydään kuitenkin huomattavasti harvemmin kuin pienempää ja edullisempaa. Vaatteet ja kengät ovat suosituimpia ilmoitettavia, jonka jälkeen hyvänä kakkosena tulee lasten vaatteet ja kengät. Kolmanneksi suosituin ilmoituskategoria oli viime vuonna ehkä hieman yllättäenkin autot.

tori10
Vintage Aris valaisee lastenhuoneessa

 

Keittiön Sigurd tuolit on haalittu Torista

Aktiivinen Tori

Torin käyttäjäliikenne on aktiivisimmillaan arkisin iltakuudesta iltaseitsemään. Viikonloppuisin aktiivisin aika on keskipäivän ja iltapäiväkolmen välillä. Silloin uusia ilmoituksia lataillaan aktiivisimmin ja ostajat ja myyjät kohtaavat virtuaalisesti.

Tori on tuunaajan taivas

Itse vierailen Torissa lähes viikottain ja suosikki osasto on ehdottomasti Sisustus ja huonekalut, josta onkin löytynyt monenlaisia aarteita aina vintage valaisimista keittiön tuoleihin. Pääsääntöisesti kaupat on sujuneet vaivattomasti niin ostajan kuin myyjäkin roolissa ja löytämisen & eroonpääsemisen iloa on koettu puolin ja toisin. Suosittelen lämpimästi kurkkaamaan myös annettavien osastoja, sillä niistä saattaa tehtyä yllättäviäkin löytöjä.

tori10
Torista löytynyt mäntyinen kerrossänky sai uuden värin kalkkimaalilla

 

Koska tiedän että tarinoita riittää, saat sinä nyt jakaa kanssani mieleenpainuvimman Tori.fi kokemuksesi. Oliko kysymyksessä onnistuneet kaupat vai farssi alusta loppuun?

Kerro siitä.

 

Lähde: Riannon mediatiedote Tori10-vuosi: Tori täyttää kymmenen vuotta 29.1.2019.

Lue myös:

Uudet keittiön tuolit

Aris 315

2 kommenttia “Tori10 – Tori.fi juhlii 10-vuotista taivaltaan

 1. Montakin tarinaa olisi kerrottavana mutta yksi on ylitse muiden.
  Ilmoitin että annetaan nojatuoli ja pian jo joku ilmoitti sen hakevansa.
  Vielä samana iltana auto kurvasi pihaan ja autosta nousi kaveri varvassandaalit, shortsit ja tpaita päällään.
  Tilanteen huvittavaksi teki se että oli joulukuu ja asteita 0.
  Viikon päästä taas ilmoitin että annetaan vuodekatos.
  Sama kaveri edelliseltä viikolta viestitteli ja sanoi tulevansa katoksen noutamaan.
  Ulkona oli -4 astetta ja jännityksellä jäin odottamaan kaverin vaatetusta.
  No samat varvassandaalit, shortsit ja tpaita ilmestyivät autosta. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *