Tyhjät seinät

Katselin yhtenä päivänä pikkutyttöjen huoneen seiniä ja ne näyttivät jotenkin tyhjiltä ja ne kaipasivat piristykseksi jotain pientä.

Alunperin seikkailin netissä etsien jotain aivan muuta ja eksyin  http://www.pikkuiidanpuoti.fi/ verkkokaupan sivuille. Siellä silmiini osui Tilda-aiheisia leikearkkeja. Ne saattaisivat hyvinkin toimia tauluina sellaisenaan. Päädyin ostamaan muutaman ihan kokeilumielessä. Käyttäisin ne alkuperäistarkoitukseensa jos eivät tauluina toimisikaan.

 Olen jo aiemmin hankkinut Ikeasta edullisia NYTTJA kehyksiä odottamaan sopivaa käyttöä ja nyt A4 kokoiset kehykset saisivat sisällön. Pidän ko. kehyksistä juuri hinnan vuoksi ja lisäksi ne toimivat hyvin lastenhuoneessa sillä niissähän suojalasi on korvattu muovilevyllä.

Nuo leikearkithan olivat varsin edullisia, sillä ne maksoivat ainoastaan hiukan yli euron kappale. Toimituskulujenkin ollessa edulliset ei näille tauluille tullut paljon hintaa. Ja sehän oli alkuperäinen tarkoituskin.

Tänään posti toi tämän paketin.

SDC12117.JPG
Tässä paketissa sain tilaukseni
SDC12118.JPG
Tästä se sitten lähti…
SDC12121.JPG

SDC12120.JPG
Tässä lopputulos. Taidanpa kääriä nämä joulupaperiin. Se miltä ne näyttää seinällä selviää sitten joulun jälkeen.

Seuraava ostoslista ko. verkkokauppaan on jo laadittu. Mukuvia pikku sisustusjuttuja 🙂

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *