Yesterday’s news: me&i aw 2013

Minulla oli eilen mahdollisuus päästä näkemään syksyn uusi mallisto ei ihan uunituoreeltaan mutta melko lämpöisenä kuitenkin  muutamia tunteja julkaisun jälkeen ystäväni järjestämillä kutsuilla. Joitakin pieniä paljastuksia mallistosta olin jo nähnyt aikaisemmin ja toki katsastin myös malliston netistä heti sen julkaisemisen jälkeen.

Vaikka mallisto onkin saanut  suurta hehkutusta, minuun se ei tehnyt vaikutusta livenäkään. Malliston netissä nähtyäni toivoin, että ehkäpä jotkut vaatteet saisivat aikaan WOW factorin sitten edes livenä mutta ei, se jäi tulematta. Muutamia ”ihan kivoja” vaatteita löytyi ja lisäksi muutama positiivinen yllätys, kuten tämä keltainen pupu tunika, joka näissä kuvaston kuvissa näyttää tunkkaisen keltaiselta olikin livenä ihanan raikas oikea keltainen.

k_123.jpgrabbit in the pocket tunic

Kutsuille oli saapunut vain kourallinen ihmisiä ja eittämättä se saa miettimään onko me&i:sta oikeasti tulossa massatuote ja vaatteet eivät jaksa enää kiinnostaa ihmisiä.

Kutsuilla painottiin tänä vuonna erityisen paljon vaatteiden alkuperää ja niiden tekemisen reiluutta. Yksikään vaate ei ole lasten tekemä, eikä lapsityövoimaa sallita. Työntekijät, jotka valmistavat vaatteet saavat työstään kunnon vastineen. Ei minimipalkkaa vaan rahan, jolla tulee oikeasti toimeen ja
näin myös perheen toimeentulo on turvattu. Tehtaissa, jossa vaatteet valmistetaan vallitsee inhimilliset työolosuhteet. Näillä tekijöillä  pyritään selittämään tuotteiden  normaalia markettivaatetta korkeampaa hintaa. Ja sillä ohjataan asiakasta ajattelemaan miksi joku vaate jossain maksaa 5,95 ja jossain toisaalla 24,95.

Mutta pidemmittä puheitta tässä niitä muutamia ihan kivoja:

crown puffy blousesmulan tunichat with cupcake

magic pants
kuvat lainattu: www.meandi.fi

Magic pantseistä tulee varmasti tämän kauden hittituote ja ehkä sellaiset kotiutuu meillekin jossain vaiheessa, mutta niidenkään aika ei ollut vielä nyt.

Minkälaisia ajatuksia me&i vaatteet sinussa herättää? Pidätkö tästä uudesta mallistosta? 

2 kommenttia “Yesterday’s news: me&i aw 2013

 1. Mie oon kieltämättä hiukan pettynyt me&i:n vaatteisiin, sillä miusta ne venähtää vähän turhan noppeesti 🙂

 2. Tätä merkkiä on hehkutettu tosi paljon, ja &amp;quot;mammat&amp;quot; maksavat fb-kirppareilla kulahtaneistakin ihan maltaita. Ainakaan tämän malliston perusteella en kuitenkaan oikein ymmärrä, mihin se hypetys perustuu. <br />
  <br />
  Tottahan on erittäin kannatettava juttu, että vaatteet tehdään eettisesti (mutta käsittääkseni vain vauvamallisto on luomupuuvillaa, mitä myös toivoisi tuon hintaisten vaatteiden olevan kautta linjan). <br />
  <br />
  Vaatteissa pitäisi olla myös se joku &amp;quot;juju&amp;quot;, mikä saa ostamaan ne ja maksamaan vähän kalliimpaa hintaa. Lähinnä se juju voisi olla noissa vaatteissa, missä pupu kurkistaa taskusta. Muuten eivät herätä sellaista tunnetta, että näitä on saatava.<br />
  <br />
  Ehkä nämä ovat vähän sellainen juttu kuin Tupperwarekin, että kutsuilta ei kukaan kehtaa lähteä kotiin ostamatta mitään 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *