Postia IdaT:ltä – Post from IdaT

Eilen saimme lentopostia tanskanmaalta, kun IdaT lähetti meille pieniä maistiaisia uusimmasta mallistostaan.

IdaT:n vaatteet ovat aina olleet jotenkin erilaisia; värikkäitä, hauskoja eläinkuvioita ja niissä on aina jokin jännä ”juju”. Laatu vaikuttaa hyvältä ja koot ovat selkeästi suurentuneet entisestä. Aikaisemmin mielestäni hiukan naftit koot ovat nyt kokoaan vastaavia.

Yesterday we got the air mail in the Danish land, IdaT sent us a small taste of the latest collection. 

IdaT’s clothes have always been somehow different, colorful, fun animal shapes, and there’s always something exciting twist. The quality seems good and the sizes are clearly increased in the former. In the past I think a bit of naftit sizes are now similar in size.

index.jpg
index+2.jpg

index+3.jpg

index+4.jpg

Trikoiseen IdaT:hen tottuneena, velourhousut oli mukava yllätys. IdaT:n valikoimastahan löytyy sisävaatteiden lisäksi myös ulko- ja sadevaatteita koossa 56-128cm ja lisäksi ns. premature mallisto aivan pikkuruisille (koot alkaen 40cm). Värit vaihtuvat aina hiukan mallistosta riippuen mutta kuviot noudattelee samaa linjaa ja ne toistuvat läpi koko malliston.

Kaikki IdaT:n puuvilla on Oeko-Tex standardin sertifioima. Tämä tarkoittaa sitä, että tuotteet eivät sisällä kemikaaleja eikä haitallisia aineita. Standardin säännöt ovat tiukemmat alle 3- vuotiaille tarkoitettujen tuotteiden suhteen, mutta IdaT:n kaikki tuotteet täyttävät nämä kriteerit.

Koko malliston näet IdaT verkkokaupasta, jonne pääset helposti hypähtämään tästä. Tai sitten sivupalkista logoa klikkaamalla. Postimaksut Suomeen verkkokaupasta tilattaessa on hiukan normaalia korkeammat mutta kimppatilauksena tehty tilaus on hyvä tapa jakaa lähetyksestä aiheutuvia kuluja.

Mitä mietteitä IdaT:n vaatteet sinussa herättää?

P.S. Facebookin puolella jo ihmettelin, että mistä näitä tykkääjiä oikein tulee. Ja samaa ihmettelen täällä, mistä teitä lukijoita oikein tulee?!? Tykkään (sydän) ja lämpimästi tervetuloa!

Accustomed to IdaT tricot, velor pants was a nice surprise. IdaT’s selection of clothing can be found in the internal but also external and rain clothes in a size 56-128cm, and in addition to the so-called premature collection for the very tiny sized (sizes from 40cm). The colors are always changed slightly depending on the collection but the patterns along the same lines, and they are repeated throughout the collection.

All IdaT’s cotton is Oeko-Tex Standard certified. This means that the products do not contain harmful chemicals or substances. The standard rules are stricter than 3 – years in respect of the products referred to, but the IdaT’s products meet all of these criteria.

You can see the whole collection at the online store, which you can easily leap here. Or, in the sidebar by clicking on the IdaT logo. Postage to Finland to online store ordering is a little higher than normal but if you order together with your friends it is a great way to share the costs of shipment.

What you think about IdaT clothes?

PS: Facebook’s side already wondered where these likers is coming from. And I’m wondering the same here, where you readers come from?!? I like it (the heart), and a warm welcome!

Postia IdaT:ltä – Post from IdaT” kommentit

  1. Tykkään. Meillä on pari tämän merkin paitaa. Otin kerran kokeeksi, kun oli niin ihana värimaailma (violetti kissapaita ja ruskea apinapaita) ja olivat vähän erilaisia kuin muut lastenvaatteet. Ovat osoittatuneet todella laadukkaiksi pesusta toiseen. Kyllä ne tanskalaiset vaan osaa :)<br />
    <br />
    Tosi kiva on varsinkin tuo minimiehen päällä oleva krokoasu. Hyvä kuva muutenkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *