Poimintoja POMPdeLUX SS2014 mallistosta

Joko sinä olet käynyt kurkkaamassa ja kuolaamassa uunituoreen POMP de LUX  SS2014 kuvaston? Minä valmistuin jo ensi viikon tämän kauden ensimmäisiin kutsuihin valitsemalla omat suosikkini noin kuvastokuvien perusteella. Ja uskokaa pois ihanan pehmeän sävyinen keltainen rulettaa niin pienten poikien kuin isompien tyttöjenkin vaatteissa.

Saattaapa siis olla, että tänä keväänä ja kesänä meillä pukeudutaan keltaiseen. Lopullinen ostoslista ei ole kuitenkaan vielä valmis. Sen valmiiksi saaminen vaatinee ensin muutamat kutsut ja useat hypistelyt kuten aikaisempienkin mallistojenkin suhteen kävi.

PicMonkey+Collage+2.jpg
Sieppaa.JPG
Kuvat lainattu: pompdelux
Koko kuvasto löytyy muuten täältä. Joko sinä olet löytänyt  suosikkisi ja onko ostoslistasi kilometrin mittainen?
Hyvää ystävänpäivää, sydämiä & suukkoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *