Minimiehen huoneessa nyt & arvonta.

Minimiehen huone on viime aikoina ollut muutoksen alla. Trofast säilytysjärjestelmä sai lähteä ja tilalle tuli iki-ihana vanha valkoiseksi maalattu liinavaatekaappi. Edelleen mielessä pyörii kaapin maalaaminen liitutaulumaalilla, joten katsotaan muuttaako kaappi väriä vai ei.

 

DSC_0033.jpg

 

DSC_0052.jpg

 

Kaappi kätkee sisälleen vanhat mustat ja valkoiset trofast muovilaatikot. Ne, kun ovat varsin käteviä ja mahtuivatkin kaapin sisälle hyvin. Lelut pysyy järjestyksessä ja niitä on minimiehen helppo nostella itsekin kaapista ulos ja taas kaappiin sisälle.

 

DSC_0059.jpg

 

DSC_0055.jpg

 

Kuvakollaasissa on minimihen 1vee kuvien lisäksi ihanat PikkuBon Perhe ja Pienet purjeet printit. Karhuperhe on aikanaan syntynyt tilaustyönä. Mutta koska PikkuBon kuvien piirtäjä Terhi ihastui itsekin piirtämäänsä kuvaan, jossa karhuemo kävelee kahden pienen karhun kanssa Otavan tähtikuvion alla, niin hän pyysi teetättäjän lupaa saada  tehdä siitä myös printtejä ja postikortteja. Printin ainut muutos alkuperäiseen kuvaan on se, että Otavan sijasta karhuperheen yläpuolella kimaltelee koko tähtitaivas.

Kuten kaikkiin muihinkin printteihin niin myös Pieniin purjeisiin liittyy yhtymäkohtia piirtäjän omasta elämästä. Meri on aina ollut hänelle merkitykselllinen ja lähellä sydäntä. Siksi yrityksen logoksikin valikoitui purjevene.

 

DSC_0047.jpg

 

Kaikki PikkuBon kuvat on  käsinpiirretty jonka jälkeen ne  sitten saatetaan  digitaaliseen muotoon ja vektorigrafiikaksi ja painokelpoiseksi. Printit painetaan Helsingissä ja materiaalina on laadukas mattakartonki. Materiaali on sama niin postikorteissa kuin printeissä, kuin julisteissakin.

 

DSC_0037.jpg

 

DSC_0050.jpg

 

DSC_0054.jpg

 

Ihania PikkuBon julisteita myydään mm. PikkuOtuksen verkkokaupassa. Ja nyt sinulla onkin mahdollisuus voittaa itsellesi valitsemasi A4 -printti. Arvontaan osallistut tykkäämällä PikkuBon facebook-sivuista, ja kommentoimalla tähän postaukseen minkä PikkuBo:n printin haluaisit voittaa PikkuOtuksen valikoimasta. Arvonta alkaa nyt ja päättyy 5.11.2014 klo.23.59

 

(Postaus toteutettu yhteistyössä PikkuBon, PikkuOtuksen ja Kidspotin kanssa)

50 kommenttia “Minimiehen huoneessa nyt & arvonta.

 1. Liihotellen, mustavalkoinen. Tykkään pikkuBosta mutten löytänyt sivua /kohtaa mihin kirjoittaa printti-suosikkia.

  1. Anteeksi epäselvä ohjeistukseni. Kommentointi siis tähän postaukseen riittää. Eli kohdaltasi kaikki kunnossa. Korjasinkin nyt ohjeistuksen selkeämmäksi. Mukavaa päivää ja onnea arvontaan.

  1. Kiitos Heidi. Mä ihastuin näihin printteihin heti ensi näkemältä ehkäpä juuri siksi, että ne ovat ihan meidän näköisiä. Ehkä kollaasi laajenee vielä lisää näillä ihanilla printeillä ;).

 2. Ai vitsi miten ihana tuo vanha sänky, meillä odottaa saman tyyppinen kasausta ja paikkaansa.<br />
  Printit olivat tosi kivoja! Itse tykästyin mustavalkoisiin perhosiin 🙂 <br />
  Voi kun ehtisin ja jaksaisin päivittää blogiani, olisi niin paljon juttuja jaettavaksi.

  1. Vanha sänky on löytö meidän maalta Kristiinankaupungista. Sekin vielä odottaa käyttöön pääsyä. Minimies nukkuu vielä pinniksessä mutta koska se on niin ihana en halua sitä varastoonkaan laittaa.

 3. Ihana huone ja vanhat kalusteet ovat helmiä! Mukana myös arvonnassa ja Liihotellen / mustavalk. olisi mukava saada 🙂

  1. Tämä huone taitaa olla meidän kodin kerroksellisin. Niin paljon eri aikakausien huonekaluja sieltä löytyy. Kaikki kuitenkin sulassa sovussa ja mekin tykätään kovin.

 4. Onpas pikkumiehellä ihanan huone ♥ Tosi kivoja nuo printit. Voisin lähteä kokeilemaan onnea tuon samaisen taulun, kun sinulla, kanssa tai sitten merikarhu printin kanssa 🙂

 5. Jos A3:n olisi saanut valita, niin nuo &quot;Olipa kerran&quot; ja &quot;olet ihana&quot; -printit ovat hellyyttävän ihania. <br />
  A4-kokoisista ottaisin turkoosin &quot;Karhu pilvessä&quot; -printin. Skeittipanda meillä onkin jo. 🙂

 6. Ihania kuvia.. :)<br />
  <br />
  Gone sailing, pikkupurjeet juliste ois just sopiva meidän pikkumiehen huoneeseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *