Bloody witch’s fingers.

Ensi viikonloppuna vietetään Halloween:ä, joko teillä on karmaisevat juhlat tiedossa? Mä otin pienoisen varaslähdön juhlaan ja leivoin Bloody witche’s fingersejä nti F:n luokan tämän iltaiseen Halloween discoon.

 

DSC_0111%20rauharentola.jpg

 

DSC_0116%20rauharentola.jpg

Keittiöliina: ZbH (saatu blogin kautta) Pallovalot: Happy Lights (saatu blogin kautta)

 

Bloody witche’s fingers

(noin 30 kpl)
 
250g voita tai leivontamargariinia
200g sokeria
1 rkl vaniljasokeria
1 kanamuna
350g vehnäjauhoja

mansikkamarmeladia
kuorittuja manteleita

 

Collage.jpg

Leivontavälineet: Plastex (saatu blogin kautta)

 

 Vatkaa voi ja sokeri sekä vaniljasokeri vaahdoksi. Lisää koko ajan vatkaten kanamuna joukkoon.  Lisää jauhot ja sekoita massa tasaiseksi joko sähkövatkaimella vatkaten tai käsin nyppien. Laita taikina noin 15-30 minuutin ajaksi lepäämään jääkaappiin. Kauli taikina jauhoja apuna käyttäen isoksi levyksi. Leikkaa taikina levy noin 4cm x 7cm paloihin.

 

Collage%202.jpg

 

Laita jokaisen palan keskelle viiru mansikkamarmeladia ja rullaa palat kuten kääretorttu, niin että marmeladi jää rullan keskelle. Käännä pötköt saumakohta alaspäin leivinpaperin päälle uunipellille. Muotoile pötköjen päät kiinni ja laita pieni piste marmeladia pötkön toiseen päähän. Paina marmeladin päälle manteli kynneksi. Painele pienellä haarukalla tms. sorminiveliin hieman ruttuja. Muotoile samalla sormen muotoja pikkuleipiin. Paista pikkuleipiä noin 12-15 minuuttia 175 asteessa.

 

DSC_0109%20rauharentola.jpg

 

Halutessaan sormiin voi vielä pursottaa ennen tarjoilua pienen määrän marmeladia tuoreeksi vereksi. Itse hoidan koristelun juuri ennenkuin nämä lähtevät buffaan myyntiin.

 

DSC_0103%20rauharentola.jpg

 

Happy Halloween!

5 kommenttia “Bloody witch’s fingers.

  1. Siis hui miten "aidon" näköisiä! 😀 Ihan kylmät väreet meni. Varmaan kuitenkin hyvän makuisia 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *