A little bit pink mummy

Pientä piristystä pikkurahalla teemalla stereoiden huoneen vaaleanpunaisuusastetta lisättiin hiukan heidän itse valitsemillaan pienillä sisustusjutuilla. Huoneen väritys ei kuitenkaan koostu pelkästään vaaleanpunaisesta, vaan se on oikeastaan suloinen pastellisävyjen sekamelska, aina vaaleanpunaisesta vaaleanvihreään ja kaikkea muuta siltä väliltä.

Nyt valkoinen nukkamatto vaihtui pieneen ja raikkaan raidalliseen puuvillamattoon. Ja jo oikeastaan tuon maton koon vaihtaminen raikasti huonetta aivan valtavasti.

 

rauharentola.jpg

 

Koristetyynyt saivat vaaleanroosat päälliset, jotka tasoittavat mukavasti hillitymällä sävyllään bubblegum värimaailmaa.

 

DSC_0347%20rauharentola.jpg

 

DSC_0350%20rauharentola.jpg

 

DSC_0352%20rauharentola.jpg

 

Kaiken kaikkiaan tämä ”värileikki” maksoi 36,84 eur ja piti siis sisällään maton 2 kanvaasi tyynynpäällistä 2 puuvilla tyynynpäällistä ja säilytyskorin. Ja ne löytyivät H&M:n verkkokaupasta, jossa on parhaillaan voimassa -10 % alennus tuotteista ja sen lisäksi vielä ilmainen toimitus (koodilla 2938, voimassa 1.3 asti).

 

Mukavaa perjantai iltaa <3.
 

4 kommenttia “A little bit pink mummy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *