Arvonnan voittaja & hyvää alkanutta viikkoa

Uniset maanantaiaamun moikat. Meidän viikonloppuun mahtui nuhaneniä, babyshowereita ja pomp de luxia. Mitäpä sun viikonloppuun kuului? Pukeutumisopas arvonta päättyi myöhään lauantaina ja voittajakin olisi selvillä. Palaan siihen tämän postauksen lopussa, ihan muutaman rivin päästä. Ajattelin nimittäin, että voisimme tutustua tuohon kirjaan myös yhdessä myöhemmin tällä viikolla.  Mikäli teillä on toiveita siitä mihin kirjan osioon tai millaisiin asioihin haluaisitte tutustua niin jättäkääpä siitä kommenttia tähän postaukseen. Muutoin mennään ihan randomina täysin mun fiiliksen mukaan.

L%C3%B6yd%C3%A4_oma_tyylisi_Etukansi_240

 

Mutta nyt siis arvonnan voittajaan, joka tällä kertaa oli Heidi kommentillaan:

” Neljällä arvalla mukana. En varmastikaan ole väreiltäni talvi, mutta silti kaappi pursuaa mustaa… Tuo musta-valkoinen mekko näyttää tosi hyvälle! ”

 

Tyylikkäät onnittelut voittajalle.
Olen sinuun yhteydessä sähköpostitse.

Nyt kahvia koneistoon ja viikko käyntiin vaikka väkisin.

Arvonnan voittaja & hyvää alkanutta viikkoa” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *