Kotikutsuilla Nosh Polku

Niinhän siinä sitten kuitenkin kävi, naistenvaate moodista huolimatta menin ja rakastuin kuitenkin Nosh lastenmalliston kuosiuutuuteen, joka on tullut lisäyksenä mallistoon ihan hetki sitten. Suurista ja yksinkertaisista lastenvaateprinteistään tunnettu Nosh on nimittäin saanut tänä syksynä vähän toisenlaista fiilistä. Annika Hiltusen Polku -printti lumosi mut täysin. Kun sävy valikoimasta löytyi haaleaa vaaleanpunaista puuteria, aquaa ja hiekkaa ei varmasti ole hankala arvata mitä sävyä meille kotiutin.

DSC_0032%20%283%29%20rauharentola.jpg

DSC_0035%20%285%29%20rauharentola.jpg

Naistenvaatemallistoa tyydyin siis vain ihailemaan rekillä mutta eipä hätää sillä edelleenkin yksi mun lempparivaatteista on viime keväänä hankkimani Nosh raitamekko, jota voi vaaleasta sävystään huolimatta käyttää myös syksyisessä pukeutumisessa.

DSC_0030%20%285%29%20rauharentola.jpg

DSC_0024%20%283%29%20rauharentola.jpg

DSC_0026%20%284%29%20rauharentola.jpg

DSC_0023%20%283%29%20rauharentola.jpg

Vaikka mä ennen vähän vierastinkin kotikutsujen pitämistä niin on se oikeastaan ihan mukavaa puuhaa. Ja vaikka näiden kutsujen vieraslistaa verottivatkin vielä kalkkiviivalla syksyn sairastelut  niin saapui lopulta paikalle kuitenkin pieni joukko ihania naisia. Ja hei jos sulla ei vielä ole omaa Nosh-myyjää, niin kurkkaapa edustajat täältä ja varaa kutsut keväälle sillä mäkin taidan tehdä niin.

Onko sulle Nosh kotikutsut tutut?

P.S. Se mitä meille kotiutui ja niitä sovituskuvia näette sitten heti paketin saapuessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *