Lastenhuoneen sisustustaulu

Julisteet pitää aina asetella seinälle niin, että ne näkyvät kokonaisuudessaan. Kuka niin sanoo ja miksi? Minimiehen huoneeseen toteutettiin eräänlainen tilataideteos suuresta 50×70 printtijulisteesta. Kuka kurkistaakaan paloaseman pyöreästä päätyikkunasta? Ensi vilkaisulla näkyy teksti, joka on varsin osuva, kuin ote pienen miehen elämästä. Ja kun, katsoo ulos ikkunasta tarkemmin voi nähdä paljon muutakin.

 

DSC_0252%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0244%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

Tämä tilataideteos on syntynyt Desenion Batman julisteesta, mutta  Desenion lasten tauluista löytyy myös paljon muita suloisia ja hauskoja julisteita ihan vaan lastenhuoneen seinälle tai sitten tämäntyyppisiin ratkaisuihin.

 

DSC_0232%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Millaisia ja miten printtitaulut roikkuvat teidän lastenhuoneissa?

 

 

Yhteistyössä:Desenio

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *