House of Lola vaatekutsuilla

Eilinen ilta kului vaatekutsuilla kauniin ajattomia ja yksinkertaisia vaatteita hypistellen. House of Lola on suhteellisen uusi merkki Suomen kotimyyntimarkkonilla mutta kotimaassaan Ruotsissa se on toiminut jo paljon kauemmin. Mallisto pitää sisällään kivoja ja rentoja vaatteita, kenkiä ja asusteita. Vaikka pääpaino onkin aikuisten tyttöjen vaatteissa myös lapsille löytyy pienempi mallisto vaatteita. Naisten kokoja on saatavilla koosta XS XL:ään, mutta Lola vaatteita sovitellessani huomasin, ettei kokolappuun juurikaan kannata kiinnittää huomiota, vaan siihen miltä vaate muuten tuntuu. Joidenkin vaatteiden mitoitus oli niukaa, kun taas toiset olivat selkeästi reilumpia. Lastenvaatteita on saatavilla koosta 98/104 kokoon 158/164.

 

DSC_0254%20%282%29.jpg

 

Vaatteet vaikuttavat varsin laadukkailta ja niiden materiaaleihin ja valmistukseen on käytetty erityistä huomoita. Muutamia suosikkeja nousi mallistosta ja vaikka kevään mallistoon mahtuikin mukaan paljon murrettuja värejä, mun suosikit löytyivät yllättäen kovinkin musyavalkoisesta maailmasta. Mitä Lola vaatteet sitten maksaa? Muihin kotimyynnissä myytäviin vaatteisiin verrattuna vaatteet ovat hiukan kalliimpia. Ja se mikä tilatessa on hyvä huomioida, House of Lola tuotteiden palautus on maksullista eli ostaja maksaa mahdollisten palautustuotteiden postikuluista.

Hyvin soviteltuani, mä uskaltauduin kuitenkin tilaamaan muutaman tuotteen ja sainpa vielä piponkin kaupanpäälliseksi. Arvoin pitkään Make a wish skirtin ja Eastern pantsien välillä ja päädyin lopulta noihin hiukan hassunkurisiin mutta niin ihanilta tuntuviin Easter pantseihin. Niiden lisäksi tilaukseen lähti Just  a singlet -toppi.

 

lola.jpg
Kollaasin kuvat : House of Lola

 

DSC_0257%20%282%29.jpg

 

DSC_0258.jpg

 

Kotimyynnin lisäksi House of Lola tuotteet löydät myös webshopista. Mutta edustajan kautta tilaaminen on edullisempaa. Oman edustajaasi saat yhteyden täältä.

Oletko sä jo tulutustunut House of Lola vaatteisiin ja oheistuotteisiin?

2 kommenttia “House of Lola vaatekutsuilla

    1. Moikka Heidi, Mikäli tykkää napakammasta topista (kuten esimerkiksi minä) niin silloin suosittelen ottamaan yhtä kokoa pienemmän kuin normaalisti ottaisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *