Lapsimessuilla ja muutama messutärppi

Nopea täsmäisku messutarjontaan, lounas ylhäisyydessä yksinäisyydessä ja kotiin. Niistä elementeistä koostui mun eilinen messupäivä. Kanssamessuilijat, joita muuten oli kohtalaisen runsaasti taisivat olla ihan gugguu, sillä jono Gugguun messuosaston kassalle  kiemurteli madon lailla pitkin hallia. Ilmeisesti heidän messutarjoukset olivat niin loistavia, että osa messuajasta kannatti käyttää jonossa seisten. Ja löytyihän sieltä muutakin helpommin saavutettavaa teille jaettavaksi. Ja tässäpä tulee Rauharentolan Lapsimessutärpit.

 

1. MustHave 6k128

MustHave tuo maahan ja myy Australialaisen Jellystone Designs suunnittelemia sekä valmistamia trendikkäitä, yksinkertaisia, hygieenisiä, turvallisia ja BDA-vapaita silikonikoruja, jotka sopivat käytettäväksi vauvasta vaariin. Nämä korut sopivat niin arkeen kuin juhlaan ja niillä voi joko piristää tai ihan vaan viimeistellä asukokonaisuutensa.

 

DSC_0102.jpg

 

DSC_0103%20%282%29.jpg

 

Korujen lisäksi Jellystone Designs valmistaa myös muita asusteita ja esimerkiksi puruleluja vauvoille. Kaikki tuotteet ovat myrkyttömiä ja metallittomia, niiden valmistuksessa ei ole käytetty bisfenoli A: ta, ftalaatteja eikä  PVC: tä. Ne on valmistettu samantyyppisestä pehmeästä silikonista, jota käytetään mm.leivontatuotteissa. Ne on likaantuessaan helppo puhdistaa pesemällä joko käsin saippualla tai pyöräyttää astianpesukoneessa. Jellystone Designs tuotteilla on CE-merkintä. Yksinkertaisissa korumalleissa on käytetty raikkaan pirtsakoita värejä mutta myös kaltaiselleni mustavalkoiselle ihmiselle löytyy sopivia  hillittyjä vaihtoehtoja.

 

DSC_0106%20%282%29.jpg

 

2. Silverjungle 6c158

 

Silverjungle messuosastolta löytyy  taas tuttuja Silverjungle tähtiä, ja vähän villimpiäkin kuoseja hyvin messuhinnoin tietenkin. Lisäksi taisi olla käynnissä taas lahjakorttiaronta perinteiseen tapaan.Tiesithän muuten, että kaikki Silverjungle tuotteet ovat Global Organic Textiles -standardit täyttäviä ja/tai Ökotex-sertifioituja? Ja, että niiden suunnittelussa käytetään erityistä huomiota  toimivuuteen ja käytännöllisyyteen?

 

DSC_0098%20%282%29.jpg

 

DSC_0100%20%282%29.jpg

 

DSC_0099%20%282%29.jpg

 

3. Smallprint 6m180

 

Ihania hopeisia koruja, jonka voit teettää lapsesi sormenjäljistä, kirjoituksesta tai piirrustuksesta, käden tai jalan painalluksesta. Ihan mahtava ja kauniin yksinkertainen idea uniikeista koruista pitävälle.

 

DSC_0114%20%282%29.jpg

 

DSC_0115%20%282%29.jpg

 

4. MioMao Clothing 6g178

 

Rakastuin tähän värimaailmaltaan rauhalliseen mutta silti kekseliääseen printtiin MioMaon ostastolla. Pipojen lisäksi osastolla myydään haalareita ja hanskoja varsin hyvään messuhintaan. Jos musta ja keltainen kolahtaa suuntaa katsomaan tämän osaston tarjonta.

 

DSC_0116%20%282%29.jpg

 

Villinäkorttina vinkkaan teille myös Leeluu Labs yövaloista, lähes maagisista ihanan pehmeistä yövaloista, jotka lapsen on helppo ottaa kainaloon turvakseen pimeinä öinä. Nämä löytyät messuosastolta 6g160.

 

Messuiletteko te koko perheen voimin tänä viikonloppuna?

 

(Yhteistyössä: Messukeskus)

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *